Condițiile de utilizare  

Deschide magazin

1. Aspecte generale

Prezentul document pune la dispozitia utilizatorilor regulamentul de functionare a serviciilor site-ului Mrex Online, denumite in continuare "servicii". Site-ul Mrex Online si serviciile asociate sunt proprietatea PinBud International SRL, cu sediul in Str. Th. Sperantia 104, bl. S26, ap.70, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6260/2010.

Site-ul Mrex Online ofera o gama larga de servicii intre care publicitate online si facilitati pentru realizarea de magazine virtuale.

Utilizarea site-ului si a serviciilor (accesul, navigarea, solicitarea unui cont si configurarea unui magazin) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestui document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Prin utilizator se intelege orice persoana fizica, juridica sau persoana fizica autorizata ce detine si/sau opereaza un anumit magazin online folosind platforma pusa la dispozitie de site-ul Mrex Online, denumiti in continuare "utilizatori".

In cazul in care un utilizator nu este de acord cu termenii si conditiile stipulate in prezentul document trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului cat si folosirea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia.

2. Accesul la serviciile Mrex Online

Mrex Online va acorda permisiunea de utilizare a site-ului si/sau a serviciilor sale sub conditia respectarii urmatorilor termeni de folosinta:

Accesul utilizatorilor la serviciile oferite de Mrex Online se va face pe baza unui cont de administrator local intr-un magazin online creat special de catre administratorul platformei Mrex Online pentru utilizatorul respectiv.

Prin solicitarea deschiderii unui astfel de cont utilizatorul declara ca isi va asuma integral responsabilitatea pentru orice activitate desfasurata prin intermediul contului pe care il va detine prin urmare va sfatuim sa asigurati securitatea datelor de acces.

In cazul in care considerati ca securitatea datelor de acces la contul pe care il detineti este compromisa, trebuie sa ne anuntati imediat prin trimiterea unui email catre accountsecurity@mrex.ro solicitandu-ne schimbarea datelor de acces. Mrex Online nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor prin utilizarea neautorizata a contului.

Serviciile Mrex Online pot contine linkuri sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul PinBud International SRL prin urmare acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site.

3. Furnizarea serviciului Mrex Online

Administratorul site-ului Mrex Online isi rezerva dreptul de a modifica serviciile sau de a suspenda accesul la servicii in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila.

Administratorul site-ului Mrex Online isi rezerva dreptul de a refuza accesul la servicii oricarui utilizator, in orice moment si din orice motiv.

Folosirea serviciilor platformei Mrex Online se face de catre utilizatori pe propria raspundere a acestora. Serviciile sunt furnizate ca atare in timp ce administratorul platformei Mrex Online va face toate eforturile pentru a pastra o calitate ridicata si constanta a serviciilor fara insa a oferi nici o garantie in acest sens. Cu toate acestea, nu putem garanta ca platforma va indeplini toate cerintele si asteptarile utilizatorilor.

Administratorul site-ului Mrex Online nu pretinde si nu detine drepturi de proprietate intelectuala pentru continutul folosit de catre utilizatori in cadrul magazinelor online pe care le opereaza. Toate materialele si informatiile se afla in proprietatea utilizatorului, care este complet raspunzator pentru continutul acestora. Prin incarcarea de imagini si descrieri de produse intr-un magazin online creat cu ajutorul platformei Mrex Online, sunteti de acord ca aceastea sa devina publice, oferiti acces catre acestea tuturor utilizatorilor de Internet si ii permiteti administratorului platformei Mrex Online sa revizuiasca aceasta informatie, in orice moment.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv magazinele online al caror continut se dovedeste ca incalca prevederile prezentului document in orice fel.

4. Disponibilitatea serviciului

PinBud International SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini a site-ului Mrex Online in orice moment si de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestei platforme fara nicio notificare prealabila individuala sau generala.

5. Plata serviciilor si termenul de livrare

Pentru achizitionarea planurilor tarifare taxabile, administratorul site-ului Mrex Online pune la dispozitia utilizatorilor doua metode plata: transferul bancar sau plata online prin card bancar.

Utilizatorul este de acord sa plateasca pentru planul tarifar ales toate taxele necesare activarii planului respectiv. Toate taxele sunt nerambursabile, indiferent de motivul invocat de catre utilizator si indiferent de situatia ce ar putea conduce utilizatorul catre o astfel de solicitare.

Pentru oricare dintre planurile tarifare taxabile, utilizatorii vor plati in avans cu cel putin 5 zile inainte de expirarea planului actual pentru o noua perioada de cel putin 3 luni consecutive.

In cazul in care un utilizator doreste schimbarea planului tarifar existent aceasta modificare se poate face numai cu cel mult 15 zile inainte de expirarea planului actual exceptie fiind cazul in care se doreste trecerea de la planul gratuit la unul taxabil cand se poate face oricand.

In cazul in care un utilizator doreste schimbarea planului tarifar catre un plan inferior acesta are obligatia sa-si actualizeze magazinul online actual sub toate aspectele astfel incat acesta sa se incadreze in toate limitele impuse de noul plan tarifar ce urmeaza sa intre in vigoare altfel riscand sa piarda partial din informatii.

Activarea initiala a planului tarifar gratuit se va face in termen de 72 de ore de la trimiterea formularului de solicitare a deschiderii de cont sub rezerva ca informatiile transmise sunt corecte, complete si nu incalca prevederile prezentului document.

Activarea planurilor tarifare taxabile se va face in cel mult 24 de ore dupa confirmarea platii.

6. Continutul incarcat pe magazinul online

In calitate de operator al unui magazin online va asumati intreaga raspundere legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati in cadrul acestuia, prin urmare agreati si garantati ca:

7. Anularea si stergerea contului

Utilizatorii pot solicita oricand anularea contului prin trimiterea unui email catre adresa cancellation@mrex.ro. Odata cu aceasta anulare magazinele online asociate nu vor mai fi vizibile. Orice cont de utilizator anulat cat si magazinele online asociate cu toate informatiile corespunzatoare acestora vor fi sterse automat si imediat fara posibilitatea unei eventuale reactivari.

Administratorul site-ului Mrex Online poate suspenda sau sterge fara notificare prealabila conturile utilizatorilor asupra carora exista suspiciuni cu privire la desfasurarea de activitati frauduloase sau ilicite ori incalca integral sau partial prevederile prezentului document.

8. Limitarea raspunderii

Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca administratorul platformei Mrex Online sau colaboratorii acestuia nu isi asuma in niciun caz responsabilitatea pentru pierderi de ordin financiar sau comercial si/sau orice pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea include, fara a se limita, orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei sau orice pierdere de date.

Administratorul site-ului Mrex Online cat si colaboratorii acestuia nu vor fi raspunzatori pentru pierderile sau prejudiciile suportate de un utilizator ca urmare a eventualelor modificari a serviciilor, intreruperea temporara sau definitiva a furnizarii acestora, pierderii sau coruperii continutului incarcat pe site, nerespectarii de catre utilizatori a obligatiei de a comunica exclusiv informatii corecte si autentice cu privire la identitate, date de contact sau detalii despre produsele oferite (nume produs, pret, descriere produs, imagini s.a.) ori a nerespectarii de catre utilizatori a obligatiei de a-si proteja securitatea datelor de acces.

9. Litigii

Prin folosirea site-ului Mrex Online, utilizatorul declara ca este de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si PinBud International SRL sau partenerii sai.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila iar daca aceasta rezolvarea nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului Mrex Online este PinBud International SRL care isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Acestia vor avea acces in permanenta la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Modificarile cu privire la tarife, modalitati si termene de plata devin efective in termen de 15 zile de la publicarea acestora. Orice alte modificari ale prezentului document devin efective imediat ce sunt publicate pe site.