Condițiile de utilizare  

Deschide magazin

Ceea ce trebuie să știi despre soluția MRex hosted. Esențial.

Cu toate că vă recomandăm să citiți cu atenție versiunea completă a regulamentului de funcționare a acestui site am încercat să extragem aici câteva aspecte pe care le-am considerat noi mai importante.

Utilizarea site-ului și a serviciilor (accesul, navigarea, solicitarea unui cont și configurarea unui magazin) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor așa cum sunt publicate pe acest site, cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta.

Mrex Online vă acordă permisiunea de utilizare a site-ului și/sau a serviciilor sale sub condiția respectării următorilor termeni de folosință:

Accesul utilizatorilor la serviciile oferite de Mrex Online se va face pe baza unui cont de administrator local intr-un magazin online creat special de catre administratorul platformei Mrex Online pentru utilizatorul respectiv.

Prin solicitarea deschiderii unui astfel de cont utilizatorul declara ca isi va asuma integral responsabilitatea pentru orice activitate desfasurata prin intermediul contului pe care il va detine prin urmare va sfatuim sa asigurati securitatea datelor de acces.

Administratorul site-ului Mrex Online isi rezerva dreptul de a modifica serviciile sau de a suspenda accesul la servicii in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila.

Pentru achizitionarea planurilor tarifare taxabile, administratorul site-ului Mrex Online pune la dispozitia utilizatorilor doua metode plata: transferul bancar sau plata online prin card bancar.

Utilizatorul este de acord sa plateasca pentru planul tarifar ales toate taxele necesare activarii planului respectiv. Toate taxele sunt nerambursabile, indiferent de motivul invocat de catre utilizator si indiferent de situatia ce ar putea conduce utilizatorul catre o astfel de solicitare. Plata serviciilor se face trimestrial.

In calitate de operator al unui magazin online va asumati intreaga raspundere legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati in cadrul acestuia, prin urmare agreati si garantati ca:

Activarea initiala a planului tarifar gratuit se va face in termen de 72 de ore de la trimiterea formularului de solicitare a deschiderii de cont sub rezerva ca informatiile transmise sunt corecte, complete si nu incalca prevederile regulamentului de functionare.

Activarea planurilor tarifare taxabile se va face in cel mult 24 de ore dupa confirmarea platii.

Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca administratorul platformei Mrex Online sau colaboratorii acestuia nu isi asuma in niciun caz responsabilitatea pentru eventuale pierderi de ordin financiar sau comercial si/sau orice pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o pot suferi.

Administratorul site-ului Mrex Online este PinBud International SRL care isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document, fara notificarea prealabila a utilizatorilor.